Oldalak

2014. október 25., szombat

Szereplők

Sziasztok!:) Új blogot kezdtem. Valahogy rádöbbentem,hogy egy teljesen másikat szeretnék csinálni. Jó nem teljesen más mert ebben is lesznek Justinnak sötét titkai de határozottan más személyiségek lesznek. Természetesen a másik blogomat folytatni fogom. Heti 1-1 részt fogok felrakni mind a kettőhöz. Ha kések elfogom mondani,hogy miért de igyekszem pontos lenni. Remélem ezt is szeretni fogjátok mint az előzőt. Talán ezt jobban. Itt a másik blogom aki még nem ismeri:http://justin-bieber-es-tortenetek.blogspot.hu/  És akkor kezdem is írni. Itt láthatók a szereplők. Komizzatok és iratkozzatok fel ha tetszik ! :) 




Név: Lilly Elisabeth Sparks  
Becenév: Li,Lily, Sparks      
  Született: 1997.03.01 (17)     
Iskola: Miami Light school-ba tanult. Át iratkozott a Las Vegas high school-ba. 
Róla: Kedves életvidám barátságos és vicces lány de ha kell kemény határozott és igazán flegma és bunkó is tud lenni. Miami-ből elköltöztek az apja halála után. Hogy miért pont a fényűző Las Vegas-ba? Lilly anyukája Emili Sparks itt kapott munkát. Lilly régebben modellkedett de abbahagyta azzal a szándékkal,hogy ő átlagos gimnazista akar lenni. Átjött a Miami Light-ból (kitalált modell suli) az egyszerű Las Vegas high-ba. Lilly akit mindenki Li vagy Lily-nek hívnakk hamar össze barátkozik két emberrel Zayn-al és Chanel-el. Legjobb barátok lesznek. De mikor Lilly megismeri a suli legmenőbb csordáját és annak fő emberét minden megváltozik. Talán még se kellett volna ide költözni? 



Név: Justin Drew Bieber   
Becenév: Bizzle, Biebs, JB
Született: 1994.03.01 (20)
     Iskola: Las Vegas high school
Róla: Tipikus rossz fiú. A gimnázium legmenőbb leghelyesebb pasija. De ugyan akkor a legveszélyesebb is. Hogy miért? Mert a polgár mester fia. Mindenki fél tőle. A lányok bomlanak érte. Justin egy bunkó flegma beképzelt fiú. Mindennap más csajt fektet le. Mikor először meglátja Lilly-t egy kurvához hasonlítja és eldönti,hogy ő megszerzi a csaj egy éjszakára. Lilly elkövet egy nagyon rossz hibát Justinnál. A fiú megesküszik,hogy tönkre teszi a lány életét. Vajon sikerül neki? Vagy Lilly okosabb nála? Esetleg visszavág?



Név: Chanel Rose    
Becenév: Chan,Rose
         Született: 1996.09.19 (18) 
             Iskola: Las Vegas high school
Róla: Kedves vicces lány. Kiáll a barátaiért. De ha arról van szó ő is tud bunkózni. Megismeri Lilly-t akinek segít beilleszkedni és segít neki ha bajban lenne. Teljes szívből gyűlöli a menők csordáját mióta Justin megalázta avval,hogy lefektette és az egész sulinak szétkürtölte. Próbálja Lillyt védeni Justin-tól. Sikerül neki? Vagy barátnője bele esik abba a hibába amibe Chanel is 2 éve?


Név: Zayn Malik
      Becenév: Zay, Malik
             Született: 1995.05.11 (19)
Róla: Kedves jó fej macsó pasi. Justin után a másik leghelyesebb fiú a gimibe. Tudja mekkora hatalma van,hogy a csajok bármit megadnának azért,hogy az ágyában legyenek. De Justinnal ellentétben ő nem használja ki a lányokat. Teljes szívből utálják egymást Jussal. Lilly védeni fogja Justinék-tól mintha ő lenne a húga. Titokban szerelmes Chanelbe. 
Név: Diamond Light
           Született: 1996.01.01 (18)  
              Iskola: Las Vegas high school
Róla: A gimnázium leghíresebb csaja. Az iskola 70%-a már átment rajta. Tipikus ribanc. Justin barátnője. Igazi hisztérika. Lenéz másokat. Mikor meglátta Lillyt rögtön beszólt neki. Igazi apuci pici lánya. Azt hiszi körülötte forog a világ. De mikor Justin ott hagyja kicsit sem lesz ilyen. És a dühét le is fogja vezetni Lilly-n.
  


Név: Ryan Butler
   Becenév: Ry,Butler
            Született:1994.04.05 (20)
Iskola: Las Vegas high school
Róla: Justin legjobb barátja. Csak ő ismeri teljesen őt. Elfogadja úgy ahogy van. Jóban lesz Lilly-el is. A menők csordájába tartozik bár Ryan nem beképzel és bunkó mégis van tekintélye. Vicces kedves és jófej fiú. Kiáll a barátaiért és ha kell Justint is megvédi. 











5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. hétfőn :) <3 addig olvasd el a másik blogom ha van kedved:) iratkozz fel és komizz :* http://justin-bieber-es-tortenetek.blogspot.hu/

      Törlés
  2. Nagyon tetszik így a szereplők bemutatásáról. várom az 1.részt

    VálaszTörlés